Skip navigation


Happy Weekend all!  Minggu ney, apa yang telah terjadi?

1. Cikgu bz atur fail2 pelatih yg sebelum saya masuk Giat. sbb org Kl nk datang minggu depan..diorang nak check, hehehe!

2.Suka seseorang, tapi cancel nk luahkan, sebab dia dah ada Bf, so, tutup mulu jer lah, huhuhuu!

3.One manga minggu ney last dapat buka, sedihnyerr! So, ada laman web yg laen yg boleh baca manga laen, tapi tak semua, huhuhuuu!

4. Few friend muncul, cam chipsmore! Aih…….

5. Ada lagi, tapi x dapat, bos besar dh bising, hehehe..:p

6.Muncul lagi! Harap2nya, orang yang masih berhubung dengan saya, keep in touch!

7.Harapnya minggu depan, akan bertambah baik dari minggu sebelumnya….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: