Skip navigation

Monthly Archives: July 2010


Akhirnya dia dah pergi….dan minggu depan dia dah xder kat Giat….

Puasa kurang dari 2 minggu sudah, dekat rasanya, dan ada azam baru, mestinya…..

Dan tugasan dah siap, tunggu nak print lagi…

Nampaknya, dia sama macam kwan2 saya yg lain…m`hilang terus…

Baguslah, lagipun dia akan exam Spm, so x nak ganggu dia buat masa sekarang…..

Lumrah hidup, ada yang datang dan pergi ya….so, dah biasa melaluinya, so, its ok….

Saya suka blogging, emmmm….sekian….

Ada jodoh, ia pasti akan datang? hurmmmm…..

Advertisements

Setelah 6 hari berlalau, banyak yang telah pelajari minggu ini…..dalam soal perhubungan, persahabatan, kasih sayang, dll..

Saya menyedari yang kita tidak semestinya dapat apa yang kita inginkan…

Minggu depan nanti, dia masih ada, dan pada  Apie dan Ayui, sorrylah sebab dah kansel nak kenalkan orang yang saya suka pada korang dua, maaflah.

Harapnya, minggu depan nanti, kiranya esok, takkan ada lagi hal yang menyakitkan hati lagi cam minggu ney tadi…

Dan, ada seorang lagi kwan yang saya telah remove, ini untuk kebaikan kami berdua, kiranya, supaya tidak ada hati yang sakit di masa depan….sebab itulah, saya percayakan dia….

Orang yang masih berhubung dengan saya, saya doakan kamu tabah menghadapai segala….

Kadang-kala kita mesti belajar untul melepaskan, meskipun dalam persahabatan, kerana kalau mereka sudah selesa dengan orang lain, dan kita semakin dilupakan, tak salah kalau kita mengundurkan diri dari hidup meraka kan?

Rasanya esok, buat macam biasa dan rahsia itu, tetap tersemat di dalam hati….rasanya jangan sesekali mencari gf di tempat saya belajar, hehehee.

Sekian sahaja untuk hari ini…


Dalam persahabatan, kita tak boleh mengharapkan mereka mucul selalu, oleh itu…saya mesti buat sesuatu…

Saya hampa, kecewa..tetapi kita tak boleh pentigkan diri kan?

Antara cara2nya:

a.Remove mereka dari Fb saya, baru mereka ingat?

b.Tak payah mcz mereka, rasanya mereka x kisah atau x pedulikn pun?

c.Setakat itu saja kot?

Ok lah, rasanya nk plan dulu…..


Happy Weekend all!  Minggu ney, apa yang telah terjadi?

1. Cikgu bz atur fail2 pelatih yg sebelum saya masuk Giat. sbb org Kl nk datang minggu depan..diorang nak check, hehehe!

2.Suka seseorang, tapi cancel nk luahkan, sebab dia dah ada Bf, so, tutup mulu jer lah, huhuhuu!

3.One manga minggu ney last dapat buka, sedihnyerr! So, ada laman web yg laen yg boleh baca manga laen, tapi tak semua, huhuhuuu!

4. Few friend muncul, cam chipsmore! Aih…….

5. Ada lagi, tapi x dapat, bos besar dh bising, hehehe..:p

6.Muncul lagi! Harap2nya, orang yang masih berhubung dengan saya, keep in touch!

7.Harapnya minggu depan, akan bertambah baik dari minggu sebelumnya….


Mek harap semua orang yg kmk sayang, mimpi best2 k…..  Persahabatan merupakan eleman yg penting dalam kehidupan kita k..  Sama cam mek, hidup mek akan boring….  So, rasanya best lah. ada kwan2 yg masih ingat dngan mek towk…  So, dh 3 minngu dh mek kt Giat, so, keep going….  Bnyak hal yg dh berlaku ya…heheheheee      So, harap2nya semuanya akan berjalan lancar….  Do take care….


Macam2 lah dengan apa yang telah saya pelajari hari ini….

Sikap manusia sukar untuk diteka, dan adakalanya ianya mudah dikesan…

Macam petang ney tadi, sebelum balik, adalah couple ney, kantoi buat maksiat, nasib tak nampak, , malas nk kecoh2, biar diorg sendiri yg tanggung…

Saya mula menyukai seseorg dalam Giat, x nk gelojoh, pelan2 lah, heheheheee

Selia terkejut lagi hari ney, bila nak keluar barisan, cian, heheheheheeee.

So, keep moving! laen kali kalau ada progream yg dianjurkan Giat kali ney, mesti ikut lah, yah!!!!

Sekian saja untuk kali ini, hehehehe! :DD

H


Hari ini tadi banyak hal yang telah saya ketahui ya…

Bukan apa, adakalanya saya terkejut dan juga berminat untuk memahaminya….

Contohnya, apabila kita kehilangan atau berpisah dengan orang yang kita sayang, waktu itu kita kecil masih…dan saya juga pernah melaluinya….


Banyak juga setting untuk atur blog eh? aih!

Well, just try, and it will be done, heheheee…

So, this is my 2nd blog, after the 1st is at Blogdrive, owh…

Sya selalu luahkan apa dalam hati saya dalam blog naper eh?

Its so fun! Hahahahahahahahahaha!!!!


Its my be fun for them, yalah tek, dah x ngan g Bukit Saban, huhuhuuu..

Bagus jwak mun x ngan cdak nya kot? ada 1,2 orang yang mek sakit hati ngan cdak nya, huh!

So, hampir 2 minggu dah kat Giat, so keep going!

So, dapat balit beg Cokelat, enjoy!

Apa gk owh? ada gk kah? hehehee!

Time mek tulis blog towk tek, adik mek nak nombor duak ya, best na mamam serbuk cokelat, hahahaa, malas nya nak masak ngan air panas, hahahaa!

Adik bongsu, serius na main Cs, hahahahaa! Muka nang serius, hehehee!

Sekian! Take care!


Gambar ini dari Fb….memalukan