Skip navigation

Monthly Archives: May 2010


Mulai hari ney…dalam ney lah manga saia update Surprise

24/05/2010

1.Bleach- 404

2.One Piece- 585

3.Fullmetal Alchemist- 107

4.Lock On- 12

5.Fairy Tail- 184

6.Toriko- 94

7.Magister Negi Magi!- 146

8.Air Gear- Suspended Sad

9.Good Ending- 21

10.Yugi Oh> Gx-39
5D`s

11.Gundam Sousei- 14

12.Eye Shield 21- 149/09

13.Kekkaishi- 303

14.Naruto- 495

15.Tona Gura- 13/09

16.FF12- 5

17.Hareluya 2 Boy- 131

18.Tiji-Kun!-9

19.Gamaran-15

Sekat ney saja yg ada…heheheee Big Smile

Advertisements

Minggu yang baru..dan kali ney….Ain Najihah telah muncul lagi…..Exam nampaknya…good luck adeq….Wink
Minggu ney jugak adeq saya akan balik..dan Jumaat nanti..dah kluar Sri Aman…Shocked
Tempat yang akan saya pergi…memang kawasan dia..tapi x singgah kat kampung dia lak..huhuhuuu Sad
Xperlah..dia pun x m`harap saya datang..apatah lagi melihat wajah saya ini..huhuhuuu Sad
So…this week must be busy..dan awal Jun jugak….kazen saya akan kawen nanti..saudara mara dari jauh akan juga…dan hope xder prob nanti..Smile
Ain Najihah@Nurain Najihah..nama yang cantik….
Nurain- Dua cahaya
Najihah- Kejayaan…Good Luck Exam! Surprise.
So…kesimpulannya…Few person..dah muncul balik…smuanya…4 org..last Ain..pasney? siapa lagi? hehehee   Smile
Saya m`harap dia akan contact saya..tapi rasanya…dia xkan….so x lah m`harap sangat..heheheee Tongue
Setakat cney saja untuk hari ney…take care Wink


Saya dah muncul! hehehee Big Smile
Banyak perkara yang berlaku pada saya…sejak hari Jumaat hingga Ahad..banyak yg sya alami di bandar Sibu…Shades

Banyak perkara yang berlaku dan sya alaminya dalam temph 3 hari di Sibu….Shocked
Ok2…cukup2…banyak yang saya pelajari sempena 3 hari tersebut yang melibatkan beberapa aspek….Smile dan saya melihat dengan mata dan menilai dengan hati…Smile.

Sya tetarik dengan seorang peserta yang turut mengikuti program tersebut…dn sya juga merasai sesuatu yang seronok hanya utk lelaki pada diri saya..hehehee Smile
Masih awal lagi utk berkenalan dengan nya,….dn sya mula m`cuba utk mengenalinya  Smile
Kawan2 sya saya yg sama bilik menyakitkan hati..tetapi seronok bila mereka m`buat lawak..dn sya turut t`kena Shocked

Hampir kesemua prog b`jalan dengan lancar kecuali persembahan dari jiran muda kami….dn…bnyak  lagi perkara yang perlu diperbaiki…Sad
Aspek pengengendalian..sya berikan….dari skor 1 hingga 10…dari paling baik ke paling teruk…..sya andaikan…skor ialah 7…Shocked

Walaupun dia smoker dan drunker…malam itu..saya telah tahu..bagaimana sikap dia..tetapi itu tidak m`halang saya dari terus meminati dia…Wink

Saya ada cuba m`ngatakan sesuatu padanya..tetapi tidak m`jadi..melihat dia s`olah2 tidak b`mnat…dh m`ngantuk katanya…Angry

Adakalanya saya imagine yg sya dapat b`sama..dapat gtu2 dengannya..hehehee Tongue

Tetapi x kesampaian..dia tidak m`pedulikan sya sehingga hari kami b`tolak pulang..x m`ngapalah…..dia rapat dengan kwan2 sya yg laen jer…its ok for me…cry Cemburu? entahlah..diam jer lah…

Kwan2 sya smuanya sporting..dn seronok bila mereka b`sama..db paling sya sakit hati….lawak futsal mereka..heheheee Big Smile

Persembahan kami tetap b`jalan dn walaupun tanpa kehadiran 3 org pelakon..tempat mereka di ganti oleh En Hamlin…bekas penyelia saya ketika saya praktikal di bawah kendalianya semasa di bahagian Admin Jkr..dn beliau melakukannnya dengan baik sekali…Shades

Dan juga kita x dapat menilai hanya pada luaran nya sahaja…dn sbb itulah kita mesti pandai m`ngorek dari kwan2 kita….tentang org2 tersebut ya? Surprise..

Walaupun begitu..smua acara dapat dijalankn walaupun m`hadapi bnyak masalah….

Seronok bila dapat b`jumpa Bob Af3..saya ,meminatinya sejak beliau memasuki Af3..heheheee Big Smile

Sya ada b`jumpa dengan pelbagai gelagat peserta dari Krt laen…kembar kononnya..dn beberapa mereka yg b`sikap liar kot? Shocked

Ada juga b`jumpa kwan yg sama belajar…Ain namanya….masih cantik seperti dahulu…Shades

Dan bila mncul nama seseorg yg Ain sebut.sya x mahu lagi ingat tentang dia..hurmmmmmm Angry

Oleh itu saya b`hrap agar lain kali..sya akan dapat menyertai lagi program seumpamanya seperti itu…lain kali Tongue

X sangka saya x boleh menolak yang org gemuk tidak menarik….heheheee Tongue
X Gemuklah sangat dia tu…hehehee Big Smile

Bla saya m`dengar pelbagai luahan dan rasa ketidak puasan hati mereka, or dari kwan2,..sya hanya mampu m`dengar..dn semat dalam2 dalam otak saya..kita tidak boleh menilai org hanya melihat mereka hanya pada luaran nya sahaja…Angry

Kembar pula….saya just minat pada kembar perempuan nya sahaja..hehehee Tongue Fuh! kalaulah sya dapat…siap!!! hehehee Tongue

Kdang-kala…dengan waktu yg singkat..ianya masih boleh b`jalan..dn akhirnya…smuanya dh b`jalan dn tamat dengan baik…Surprise

Dn segala kekurangan,  x t`lepas juga pada diri saya..lain kali sya mesti serius pada sesuatu x kira lama atau x suatu persemabahan itu….Sad

Sekian..coretan dari Sibu…tq…Shades


Bru siap pack barang…2 beg, 1 besar..1 kecik….hehehee…Esok dh b`tolak ke Cbu..emmm…  Sabtu bru Futsal..and persembahan..:p Penat2…hehehehee 😀  So…..nice and sweet dream 🙂


Ptang ney nanti..ada p`jumpaan seblom b`tolak esok..ke Sibu..sbb sya nk rsa angin luar..bukan kentut..heheheee :p  1st..sya tell dalam ney jer…biar sya  enjoy sorang2..and selam hati sorang2..huhuhuhuuu :I  Malas nk  kongsi lam Fb…:(  B`tolak sblom kol 7 pagi esok..malam ney nanti…prep brang yer..hehehee 🙂  Naper sya slalu blog dalam ney? sbb..cuma dalam ney sjalah sya dapat luahkn smuanya sekali..huhuhuhuhuuuu 😦  Bukan kali pertama pun..bnyak kali dh..huhuhuhuhuuu 😦  Sya jenis byak huhuhuhuhuuuu 😦  So…kena siap2…esok g Sibu..balik Ahad nanti..bukan lama..kejap jer ko em?..heheheheheee 🙂  Ada ke patut…dua kali pertandingan sya masuk..xperlah..at least…bla dh ada kt Sibu…org x tau nyer..siapa sya..hehehee :p  Ada seorg yg sya kenal..tapi bila dia dh bz dngan Pmr..lalu mcan b`jauhan hati..dn laiu dia hilang seumpama kabus….macam chipsmore..:I Huh!  Semoga prog b`jalan lancar… 😉


Nytee 😀


Sya seronok sangat tengok Scrubs..hehehee